Verhoilu ja entisöinti

Verhoilua ja entisöintiä puuosia myöden

Verhoilen kotien ja julkisten tilojen huonekaluja, hoitoalalla käytettäviä erilaisia hoitopöytiä ja -tuoleja sekä veneiden istuimia ja patjoja. Vanhojen huonekalujen perinteinen entisöinti ja verhoilu ovat erikoisalaani, mutta verhoilen myös moderneja huonekaluja ja aitoja klassikkoja, kuten Artekin satulavyötuoleja. Lisäksi punon tuolien istuimia Danish Cord -tekniikalla.
Verhoomossani on sekä isot ovet että riittävät 63 neliömetriä tilaa isoillekin huonekaluille, joille järjestyvät myös kuljetukset. Teen myös kotikäyntejä kangasmallien kera, jolloin voin suunnitella niin huonekalujen verhoilua kuin muutakin sisustusta.

Verhoilun hinta-arviot

Voin arvioida verhoilun hinnan valokuvan ja mittojen perusteella. Täytä siis oheinen lomake ja liitä mukaan mahdollisimman selkeä valokuva huonekalustasi, niin otan yhteyttä arvion merkeissä.
Verhoilun hinta koostuu työstä, verhoilukankaasta ja muista materiaalikuluista, kuten pehmusteista, nyöreistä yms. Myös huonekalun kunto vaikuttaa hintaan. Kankaiden metrihinnat vaihtelevat 30­–150 euron välillä.

    Huom! Liitetyn kuvan maksimikoko on 1 mega.

     

     

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA