Yritys

Perustin Verhoomo Seslongin vuonna 1994, koska rakastan käsitöiden tekemistä ja halusin tehdä töitä kankaiden parissa. Sain käsillä tekemisen taidon verenperintönä: sekä isäni että isoisäni olivat taitavia käsistään, heillä oli silmää mittasuhteille ja kyky tehdä niin puu- kuin verhoilutöitä. Työni on palkitsevaa, koska tuloksen voi sekä nähdä että kosketella käsin.
Kokemusta on kertynyt, sillä valmistuin verhoilijaksi jo vuonna 1993 ja suoritin entisöinnin ja verhoilun jatkokoulutuksen 1994. Sitä ennen opiskelin rakennuspiirtäjäksi ja kouluttauduin sisustussuunnittelijaksi sisustusarkkitehtitoimisto Leif Frelanderilla. Verhoilun lisäksi olenkin voinut auttaa monta asiakasta myös sisustukseen liittyvissä kysymyksissä. Olen Suomen Verhoilijamestarien Liitto Ry:n jäsen.
Sohva Biedermeier
Mikä ihmeen seslonki?
Verhoomo Seslongin nimi tulee ranskan kielen sanasta chaise longue eli pitkä tuoli. Seslonki eli divaani on käsi- ja selkänojallinen tuoli, joka on niin pitkä, että jalat mahtuvat siihen suorina. Tosin monet varttuneemmista turkulaisista kutsuvat myös tavallista sohvaa seslongiksi.